OPPO PM-1

2015-01-20
OPPO HA-1 oraz OPPO PM-1 walczą w plebiscycie magazynu AUDIO Video o tytuł najlepszych urządzeń 2014/2015 w swoich kategoriach !
2015-01-13
OPPO PM-1 rekomendowanymi słuchawkami w poradniku zakupowym SoundStage! Network 2014
S. Andrea, który testował PM-1 stwierdził: Pierwsze słuchawki OPPO udowodniły, że są mocnym zawodnikiem, na bardzo wymagającym rynku wysokiej klasy słuchawek. Ocieplona równowaga tonalna PM-1 zapewnia cudowną prezentację wokali, oferując odpowiednio duże rozciągnięcie częstotliwości, aby uchwycić istotę wszelkiego rodzaju instrumentów, zapewniając przyjemne wrażenia odsłuchowe z niemal każdym nagraniem. Ich bas bez problemu sięga najniższych częstotliwości, zapewniając kiedy trzeba potężne uderzenie, jednak zawsze pozostaje czysty i kontrolowany. Podsumowując w kilku słowach: Dobrze wykonane, stylowe oraz świetnie brzmiące słuchawki.
2014-12-22
Serwis Home Theater Review sporządził ranking najlepszych produktów audio-wideo roku 2014, słuchawki OPPO PM-1 zostały wybrane najlepszym produktem w swojej kategorii.
2014-12-17
PM-1 zdobyły nagrodę AVTech media dla najlepszych słuchawek klasy hi-end, Nagroda ta jest przyznawana wspólnie przez największe brytyjskie pisma audio - wideo, takie jak: Hi-Fi Choice, Hi-Fi News, Record Review, Home Cinema Choice, What Satellite & Digital TV.
2014-12-15
W brytyjskim magazynie Hi-Fi + pojawił się test słuchawek planarnych OPPO PM-1. Według autora recenzji: "Słuchacze, którzy preferują obfitą, bogatą i relaksującą prezentację dźwięku pokochają te słuchawki." Zapraszamy do przeczytania fragmentów recenzji.
2014-12-02
Słuchawki planarne OPPO PM-1 zostały nagrodzone przez magazyn Sound&Vision tytułem "TOP PICK" dla najlepszych słuchawek w swoim zakresie cenowym. Tak autor recenzji, Mark Fleischmann podsumował nowe słuchawki OPPO: "Czy OPPO tworzy świetne słuchawki? Luksusowe, genialnie wykonane PM-1 sugerują, że tak."
2014-11-17
Tym razem komplet składający się z wzmacniacza słuchawkowego OPPO HA-1 oraz słuchawek planarnych OPPO PM-1 zawitał w redakcji magazynu AUDIO. Zapraszamy do przeczytania fragmentów recenzji autorstwa Pana Wojciecha Pacuły.
2014-09-02
Na łamach polskiego magazynu Hi-Fi i Muzyka ukazała się recenzja słuchawek planarnych OPPO PM-1. Autor recenzji, Pan Mariusz Zwoliński, stwierdził: „Uznaję OPPO PM-1 za jedne z najlepszych słuchawek na świecie i chyba najlepsze, jakich dotąd słuchałem.” Zapraszamy do przeczytania obszernych fragmentów recenzji.
2014-08-15
Słuchawki zdobyły nagrodę EISA, dla najlepszego produktu w swojej kategorii. Oto uzasadnienie: "Zapewne są to pierwsze słuchawki firmy, która nie ma na tym rynku żadnej historii, lecz debiut jest absolutnie wyjątkowy. Otwarta, izodynamiczna konstrukcja, drobiazgowo zaprojektowana i wykonana, zawiera przetworniki planarne z siedmiowarstwowymi membranami i aluminiowymi przewodnikami po ich obydwu stronach; te przewodniki są ułożone w kształt spirali, co zapewnia najlepsze rozłożenie siły prowadzącej membranę. Zastosowany układ nie tylko zmniejsza masę, ale też znacznie zwiększa efektywność. Brzmienie wyróżnia się mocnym basem, a jednocześnie kulturą i zdolnością do odkrycia bogactwa najlepszych nagrań. PM-1 to najbardziej ekscytujące słuchawki, jakie pojawiły się w tym roku."
2014-07-18
Zapraszamy do przeczytania fragmentów oryginalnej i bardzo ciekawej recenzji słuchawek OPPO PM-1 autorstwa Pana Piotra Ryki. Recenzja pojawiła się na łamach strony hifiphilosophy.com.
2014-07-07
W brytyjskim magazynie hi-fi news pojawiła się recenzja nowych słuchawek planarnych OPPO PM-1. Słuchawki uzyskały w testach status "wybitny produkt". Zapraszamy do przeczytania.
2014-07-03
Zadziwiające OPPO PM-1
Słuchawki OPPO PM-1 trafiły w ręce portalu CNET zajmującego się testowaniem wszelkich ciekawych nowinek technicznych. Steve Guttenberg, który testował słuchawki był zadziwiony, jak dobre są nowe OPPO: "OPPO wkroczyło z PM-1 do najwyższej ligi i stworzyło światowej klasy, high-endowe słuchawki."
2014-07-03
PM-1 – jedyne w swoim rodzaju!
Francuski serwis HDFEVER przetestował nowe słuchawki planarne OPPO PM-1. Jacko (recenzent) ciekawie i wyczerpująco opisał wszelkie aspekty PM-1, a tak podsumował swoje wrażenia: „Wyraźnie stwierdzam, że OPPO PM-1 są najlepszym słuchawkami w swoim, a nawet wyższych przedziałach cenowych. Jakość wykonania stoi na najwyższym poziomie, a ich muzykalność jest bardzo wysoka!” „Bez wahania przyznaje słuchawkom 5 gwiazdek w kategorii „audiofilskie doświadczenie” HDFEVER.”
2014-07-03
PM-1 – planarna doskonałość
W Home Theater Forum, znanym forum internetowym o tematyce AV, pojawiła się bardzo pozytywna recenzja słuchawek OPPO PM-1. Dave Upton, który testował słuchawki, stwierdził w podsumowaniu: "…PM-1 pokonały niemal całą konkurencję. Jakość wykonania PM-1 napawa konkurencję wstydem, a prezentowany przez nie dźwięk, to wspaniały kompromis pomiędzy audiofilską, najwyższą jakością, a czystą muzykalnością.”
2014-07-03
PM-1 znakomicie ocenione przez AVFORUMS
Słuchawki planarne OPPO zostały przetestowane przez redakcję znanego portalu AVFORUMS zajmującego się tematyką AV. Fragmenty podsumowania recenzji: "Pierwsze słuchawki OPPO są zadziwiająco dobre." „Jeśli często słuchasz muzyki przez słuchawki, masz odpowiednią elektronikę, aby je napędzić oraz nie przeraża cię 4 cyfrowa kwota, OPPO muszą się pojawić na twojej liście zakupów.”


kategorie:



  © 2017 Cinematic, Wszystkie prawa zastrzeżone   
projekt i wykonanie: e-technologie.pl