OPPO HA-1

2016-02-15
Redakcja magazynu Hi-Fi + uznała OPPO HA-1 za najlepszy sprzęt 2015 roku w kategorii DAC / wzmacniacz słuchawkowy / przedwzmacniacz.
2015-05-14
W znanym brytyjskim magazynie What Hi-Fi pojawiła się ciekawa recenzja wzmacniacza słuchawkowego / DAC OPPO HA-1. Zapraszamy do przeczytania skróconego tłumaczenia recenzji.
2015-03-24
Do redakcji innerfidelity, jednego z najbardziej znanych serwisów słuchawkowych na świecie trafił wzmacniacz słuchawkowy / DAC OPPO HA-1. Autor recenzji uznał HA-1 za urządzenie referencyjne, a wzmacniacz OPPO został w redakcji na stałe, jako punkt odniesienia.
2015-03-10
OPPO HA-1 został uznany za najlepszy produkt w kategorii wzmacniacz słuchawkowy w plebiscycie na najlepsze urządzenia 2014/2015 organizowanym przez magazyn AUDIO Video.
2015-01-12
Chris Heinonen, recenzent Reference Home Theater przetestował zestaw OPPO HA-1 + OPPO PM-2. Chris napisał w recenzji: "HA-1 i PM-2 są po prostu fenomenalne. OPPO PM-2 to jeden z najlepszych zakupów jakie można zrobić na hi-endowym rynku słuchawek." Zapraszamy do przeczytania tłumaczenia recenzji.
2014-12-14
HDfever, znany francuski serwis o tematyce audio - wideo dostał w swoje ręce OPPO HA-1. Recenzent Nicolas Bécuwe tak podsumował test urządzenia: "OPPO HA-1 stał się urządzeniem odniesienia HDfever z prostego powodu: oferuje wszystko czego można oczekiwać od high-endowego DAC, oraz znacznie więcej, a jego cena jest wyjątkowo atrakcyjna."
2014-12-08
Wzmacniacz OPPO produktem roku! - SECRETS Best of 2014 Awards
W corocznym zestawieniu „SECRETS Best of 2014 Awards”, czyli najlepszych urządzeń 2014 roku nie mogło zabraknąć produktu OPPO. Tym razem odznaczenie przypadło wzmacniaczowi słuchawkowemu OPPO HA-1.
2014-11-20
Wzmacniacz słuchawkowy OPPO HA-1 otrzymał rekomendację znanego brytyjskiego magazynu HI-FI Choice. Autor testu, David Price napisał: "W wartościach bezwzględnych, HA-1 jest doskonały." Zapraszamy do przeczytania skróconego tłumaczenia recenzji.
2014-11-18
Magazyn HIFI CHOICE przetestował słuchawki planarne OPPO PM-2 w połączeniu z dedykowanym wzmacniaczem słuchawkowym OPPO HA-1. Według autora recenzji Pana Marka Dyby: "inżynierowie OPPO zadbali, aby HA-1 i oba modele słuchawek razem tworzyły synergiczne połączenie. Po co więc szukać innego?"
2014-09-08
Na HOME THEATHER SHACK, znanym forum internetowym o tematyce AV pojawiła się ciekawa recenzja systemu audio składającego się z słuchawek OPPO PM-1 oraz wzmacniacza słuchawkowego OPPO HA-1. Zapraszamy do przeczytania obszernych fragmentów recenzji.
2014-09-03
Znany portal technologiczny CNET przetestował nowy wzmacniacz słuchawkowy OPPO HA-1. Autor recenzji Steve Guttenberg był zachwycony brzmieniem HA-1: „HA-1 z moimi słuchawkami Abyss AB-1266 zapewniły najlepszy dźwięk jaki kiedykolwiek słyszałem.” Zapraszamy do przeczytania fragmentów recenzji.
2014-08-21
Tym razem zestawowi OPPO PM-1 wraz HA-1 przyjrzała się redakcja polskiego serwisu highfidelity. „Jakość wykonania i użyte materiały kojarzą się z klasa luksusową, więc w połączeniu z bardzo dobrym brzmieniem PM-1 skuszą wiele osób, dla których słuchawki konkurentów są po prostu zbyt wielkie/ciężkie i oferują zbyt „tradycyjny” wygląd. W tym ostatnim względzie OPPO są bowiem powiewem świeżości, na jaki rynek czekał. I skoro pierwszy produkt jest tak dobry strach nawet pomyśleć co czeka nas w przyszłości.” Zapraszamy do przeczytania obszernych fragmentów recenzji autorstwa Pana Marka Dyby.
2014-07-30
Zapraszamy do przeczytania fragmentów bardzo ciekawej i nietypowej recenzji wzmacniacza słuchawkowego OPPO HA-1. Recenzja autorstwa Pana Piotra Ryki pojawiła się na łamach strony hifiphilosophy.com.
2014-07-17
Brytyjski magazyn hi-fi news testował nowy wzmacniacz słuchawkowy OPPO. HA-1 wybudził zachwyt redakcji i uzyskał status "wybitny produkt". Zapraszamy do przeczytania fragmentów recenzji.
2014-07-12
OPPO w Azji jest firmą doskonale znaną i rozpoznawalną. Firma aktywna jest zarówno na polu telefonii komórkowej jak i audio-video. Poniżej prezentujemy zdjęcia jednej z imprez promujących nowe produkty w ofercie – słuchawki OPPO PM-1 oraz wzmacniacz słuchawkowy OPPO HA-1.


kategorie:



  © 2017 Cinematic, Wszystkie prawa zastrzeżone   
projekt i wykonanie: e-technologie.pl