OPPO BDP-103EU

2013-11-14
Odtwarzacze OPPO zostały ponownie uznane za najlepsze urządzenia w swojej kategorii. Tym razem możliwości odtwarzaczy tej firmy docenili redaktorzy amerykańskiego forum AVS.
2013-08-19
Odtwarzacz OPPO BDP-103EU zdobywa kolejne wyróżnienia - tym razem nagrodę EISA 2013-2014. EISA to europejska organizacja zrzeszająca 50 magazynów poświęconych tematyce sprzętu elektronicznego i multimediów z 20 krajów. W czerwcu każdego roku redaktorzy naczelni wszystkich członkowskich magazynów spotykają się, aby zdecydować, który z analizowanych w publikacjach produktów zasługuje na prestiżową nagrodę EISA. Gremium to uznało, iż najlepszym uniwersalnym odtwarzaczem jest OPPO BDP-103EU!
2013-07-10
OPPO BDP-103 Produktem Roku 2012 zdaniem "Audioholików" z USA
„Wybierając kilkanaście najlepszych urządzeń roku 2012 nie było żadnego, które wywarło na nas piorunujące wrażenie. Takiego, po którym długo, długo nie pojawiło się nic ciekawego. Urządzenia, które wszystko zmieniło. Po chwili zastanowienia, jednak się ocknęliśmy – jest jedno urządzenie, niezwykle silny zawodnik, który robi swoje, najlepiej jak to tylko możliwe, nie robiąc hałasu dookoła próbując skupić na sobie uwagę innych. Wykonuje robotę, lepiej niż ktokolwiek inny – mowa o OPPO BDP-103. Uniwersalny odtwarzacz Blu-ray, który można polecić każdemu miłośnikowi audio i video. Są na świecie odtwarzacze, które w poszczególnych kategoriach radzą sobie lepiej za mniejsze lub większe pieniądze. Jednak OPPO jest tak solidnym zawodnikiem radzącym sobie na każdym polu, że jest niczym komandos Navy Seal czy żołnierz Marines. Tym samym oddajemy honor OPPO BDP-103 przyznając mu nagrodę Produkt Roku 2012." Audioholics
2013-01-17
Odtwarzacz Blu-ray OPPO BDP-103EU zyskał kolejne wyróżnienie w prasie branzowej. Filip Klupa, autor polskiej recenzji dla magazynu Audio Video przynał mu nagrodę `Rekomendacja Audio-Video`. Według niego ciężko znaleźć drugi odtwarzaz oferujący podobną ilosć funkcjonalności i dobrej jakości obraz w tak niskiej cenie.
2013-01-15
Popularny portal branżowy AV Forums przetestował odtwarzacz Blu-ray OPPO BDP-103EU. Recenzja, której autorem jest Steve Withers nie pozostawia wąpliwości: OPPO BDP-103 to najlepszy odtwarzacz wieloformatowy w swojej klasie. Jak pisze autor: jeśli szukacie bezkompromisowego odtwarzacza wieloformatowego, wtedy BDP-103EU powinno być waszym priorytetem.
2012-11-23
"Gdybym kupował nowy odtwarzacz Blu-ray, w zasadzie ciężko byłoby mi brać pod uwagę cokolwiek innego niż OPPO BDP-103EU. Odtwarzany obraz i dźwięk jest na najwyższym poziomie, a zestaw funkcji oszałamiający. Ale przede wszystkim jego użytkowanie to czysta przyjemność." - Mark Craven z Home Cinema Choice
2012-11-22
"OPPO ponownie zdołało nas zaskoczyć tym wspaniałym odtwarzaczem z mnóstwem nowych usprawnień i innowacyjnych rozwiązań: 2 wejścia HDMI, wejście kompatybilne z MHL, ulepszenia układów cyfrowych i analogowych oraz za zdecydowanie najszybszy i najbardziej precyzyjny napęd na rynku." - Nicolas Bécuwe z HDfever
2012-11-22
Pierwsze tygodnie obecności OPPO BDP-103EU na rynku i już przyniosły mu pierwsze wyróżnienie. "Gold status" przyznał sam właściciel renomowanego holenderskiego forum htforum.nl - Frank Doorhof. Nowy odtwarzacz Blu-ray OPPO BDP-103EU został doceniony między innymi za referencyjną jakość obrazu, audiofilski dźwięk, szeroki zakres funkcji sieciowych, ale przede wszystkim za bezkonkurencyjną ogólną jakość produktu. Tradycja OPPO jest kontynuowana przez ten model odtwarzacza uniwersalnego i można się spodziewać, że zdobędzie rynek, tak jak jego poprzednik. Zapraszamy do zapoznania się z podsumowaniem recenzji.


kategorie:



  © 2017 Cinematic, Wszystkie prawa zastrzeżone   
projekt i wykonanie: e-technologie.pl